Sayfalar

29 Ekim 2013 Salı

★☆ Antalya Türk Yıldızlarını Ağırladı ☆★

Dün akşam nette gezinirken sıkça takip ettiğim bir siteden 29 Ekim de Türk yıldızlarının geleceği haberini gördüm.Etkinlik canavarı ben durur muyum hele hele böyle bir gösteri kaçar mı?


Antalya'da hava o kadar güzeldi ki tam bayramımıza yakışır bir haldeydi. Antalya'ya gelenler bilir gösterilerin izleme noktası Konyaaltı beachdeydi. Ben bu kadar katılım olmaz diye düşünüyordum ama inanılmaz bir kalabalık vardı. Her yer o kadar şenlikliydi ki kelimelerle ifade etmek imkansız. Yaşlısı genci herkes birlik olmuş hem Türk yıldızları için hemde Cumhuriyet kutlamaları için tek yürek olmuştu. 


Gösterileri izlerken vatan millet duygularım nasıl kabardı anlatamam.Tüylerim diken diken yüreğim gurur dolu izledim yıldızlarımı..:)




Gösteriler o kadar mükemmeldi ki  Türk yıldızları zaman zaman 30 metre yükseklikte saatte 800-900km hızla akrobatik hareketler yaptı.






 İlk defa izlediğim Türk yıldızları için diyebileceğim tek şey "aslanlara bak beeee"



 Resimleri çekmek biraz zor oldu jetler bir var bir yok şaka gibi yakalayabilene aşk olsun...:)






Eşimle çok güzel bir gün geçirdim ve önceden göremeyenler için resimleri paylaşmak istedim.Hepimizin Cumhuriyet bayramı kutlu olsun.Herkese yıldızlı geceler diliyorum...
◕‿◕



4 yorum :

  1. muhteşem fotoğraflar.bakınca bende gurur duydum.ortam harika,insanlar harika.bayramımız kutlu ve daim olsun.Ankaradan sevgi ve selamalar...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Daha nice nice gurur dolu vatan dolu günlerimiz olsun inşallah sevgiler...

      Sil
  2. Ne kadar güzel bir gün geçirmişsiniz. Şanslısınız:)) Harika fotoğraflar bu arada teşekkürler bu güzel yayın için.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler...:)
      Rica ederim bu resimleri paylaşmasam olmazdı zaten sevgiler...

      Sil