Sayfalar

27 Kasım 2013 Çarşamba

Cheers!!!...(Ekmek kutusu)

Yarın annem gidiyor...:( Sayılı gün olunca ne de çabuk geçiyor zaman. Allah başka türlü ayrılıklar vermesin tabi ama gurbet zor, yaşayanlar bilir. İyi gününde olsun kötü gününde olsun yanında en  yakınından birilerini arıyor insan.Son zamanlarda biraz depresiftim ya :) Sağolsun anneciğim aldı götürdü hepsini. Anneler her şeye iyi gelir derler.Gerçekten öyle.
Gelelim ekmekliğe..:) Kadehleri,şarapları ahşap boyamalara çok yakıştırıyorum. Yine böyle bir çalışmayı okey kutusuna uygulamıştım. Boyadığım ekmekliğe peçete dekupajı ve çatlatma yaptım. Ufak tefek tamamlamalar yapıp 2-3 kat vernikle objemi bitirdim.Ve sonuuçççç.
Herkese kucak dolusu sevgiler...




14 yorum :

  1. :) Çok güzel olmuş... Ellerinize sağlık :)

    YanıtlaSil
  2. Allah kavuştursun, bilirim hasreti... çalışman canlı capcanlı olmuş. üzerinden alıveresim geldi üzümleri. o yeşilin tonuna bayılırım zaten. nacizane bir şey önerebilir miyim? köşelere yağlıboya ile eskitme yapsan ve yeşilin üzerini hafifçe bir süpürsen de incecik çizgiler olsa nasıl olur sence? bakınca aklıma geliverdi işte... ellerine sağlık, çok beğendim:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok güzel bir fikir eminim güzel durur bu önerinizi dikkate alıcam.Bunda uygulayamam çünki artık bende değil..:) Güzel yorumunuz için teşekkürler...

      Sil
  3. Çok güzel olmuş, ellerinize sağlık:)

    YanıtlaSil
  4. Allah kavuştursun canım.Çok hoş bir ve güzel bir tasarım olmuş.ellerine sağlık.

    YanıtlaSil
  5. Allah kavuştursun.Resim çok güzelmiş ellerinize sağlık.Sevgilerimle..

    YanıtlaSil
  6. nefis olmuş ekmeklik.renk ve desen seçimi ve sonucu çok beğendim canım.ellerine sağlık ve güle güle kullan.
    anneciğinlede güle güle kavuş.20 yıldan fazladır gurbette ve ailemden ayrıyım ne kadar zor olduğunu biliyorum ve seni anlıyorum.ama sağlıklı ve sağ olduklarını bilerek yaşamak tek tesellim.Rabbim hepsine uzun ve sağlıklı ömürler versin.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Amin hepimizin ailesini Allah başımızdan eksik etmesin.Ne kadar zor olsa da mecburuz böyle ayrılıklara.Güzel yorumunuz için çok teşekkürler...

      Sil