Sayfalar

28 Ağustos 2013 Çarşamba

Çılgın Hırsız-2

Son zamanlarda animasyonlara bayılıyorum. Önceden bu kadar izlemezdim belki de çocuklara göredir diye düşünüyordum. Ama artık sınır tanımayan bir animasyon film izleyicisi oldum;) Animasyonların hepside birbirinden güzel. Doğal Kahramanlar, Efsane Beşli, Otel Transilvanya, Paranorman, Cesur, Ejderhanı Nasıl Eğitirsin, 9, Arı filmi, Neşeli Ayaklar, Oyuncak hikayesi, Rango, Ratatouille, Wall-e ,Ölü Gelin vs. gibi şuan aklıma gelmeyen daha bir çok film var yetişkinlerin de zevkle seyredebileceği. Benim size bugün bahsedeceğim film Çılgın hırsız. Karakterler o kadar şeker ki..:) 


Bu en sevdiğim karakter 'Agnes' sevimli mi sevimli bir minnoş


Bunlarda 'minion'lar hepsi benim olsa keşke;)


Diyeceğim o ki ben filmi çok sevdim ve animasyon sevenler için tavsiyede bulunmak istedim. Bu arada filmin 2.si  ekim ayında ama ilkini izleyebilirsiniz.

Çılgın hırsız 2 fragman




3 yorum :

  1. Animasyon farklı bir dünya, ilk önce sizin dediğiniz gibi çocuklar içindir diye düşünüyor insan ama izledikçe aslında diyalogların esprilerin yetişkinlere hitap ettiğini anlıyor. En güzeli de hep mutluluk vermesi :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kesinlikle katılıyorum insanın izledikçe izleyesi geliyor sevgiler...

      Sil
  2. Minions yazısı diyince aradım taradım buldum :) Çok sevimliler ama gerçekten. En yakın zamanda izlicem ama oyunu da çok fena bağımlılık yapıyor, söylemek gerek..
    Bi de animasyon film favorileri arasında Ice Age vaaar:))

    YanıtlaSil