Sayfalar

26 Ocak 2015 Pazartesi

Cupcakeler ve Anılar...



Herkese Merhaba...
Yılbaşı geldi geliyor derken ocak ayı neredeyse bitmek  üzere. Bana mı hızlı geçiyor zaman bilmiyorum da herkes aynı şeyi söylüyor gün bize yetmiyor diye. Tutamıyoruz zamanı....


Bu bardak altlıkları ablam için yapıldı. Kendisi cupcake temalı desenleri çok seviyor. Bizde aldık boyadık. Ortaya bu güzel cupcakeli bardak altlikları çıktı. İyi günlerde kullansın...Ablama kucak dolusu sevgiler ve öpücükler...


Buda minnoş mu minnoş yeğenim Saygınım için hazırladığım hatıra defteri. Aslında bu deftteri geçen sene 1.yaş günü için hazırlayacaktım. Malum taşınma işleri olunca yetiştiremedim. 2.yaş gününe kısmetmiş. İnternetten bulduğum ve photoshopla düzenlediğim A3 boyutundaki çıktıyı defter kaplar gibi kapladım. Üstünede hamur kabartmayla saygın ve ayıcık kondurdum. Genelde yıkanabilir yüzeylere hamur kabartma uygulamıştım defterede iyi oldu sanırım. Tabiki içine eniştesiyle ikimiz  güzel bir yazı yazdık. Güzel günlerde kullansın minnoşun ilerde büyüdüğünde değerini daha iyi anlar diye düşünüyorum.


Güzel haftalarınız olsun.Kucak dolusu sevgiler...



5 yorum :

  1. Cupcake i ben de çok seviyorum, nereye koysan yakışıyor bu figür, ablan da güle güle kullansın :)) Saygın ın defteri de çok güzel olmuş :))
    Sevgiler :)

    YanıtlaSil
  2. Cupcake ve puantiye buluşunca dayanılmaz oluyor :) güle güle kullansın ablan. Saygın'ın defteri başka güzel, mutlu anılarla dolsun inşallah. Sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnşallah Esra hanım.
      Güzel görüşleriniz için teşekkürler..

      Sil
  3. Hem deftere hem bardak altlıklarına bayıldım. Her ikisi de güle güle kullansın seninde ellerine sağlık canımcım

    YanıtlaSil